Retningslinjer for personvern

Sist oppdatert 25. mai 2018

Gjeldende fra 1. mai 2019

Vår forpliktelse om personvern

Pokémon respekterer dine personvernrettigheter og erkjenner viktigheten av å verne din personlige informasjon. Våre retningslinjer om personvern beskriver hvilke personlige opplysninger vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn, hvordan vi deler dem, og hvilke valg vi gir deg.

Vi erkjenner også behovet for å tilby ekstra beskyttelse for barn som besøker og/eller bruker våre tjenester. Les Pokémons retningslinjer om personvern for barn for å lære om vår personvernbeskyttelse for barn.

Pokémon er en lovlig rettighetshaver og et deltagende medlem med godt rykte i Children's Advertising Review Unit's («CARU») COPPA Safe Harbor Program («CARU Safe Harbor»). CARU utfører uavhengige revisjoner av tjenestene våre og bruker andre teknikker for håndheving og ansvar i sin sertifiseringsprosess. Tilbud som har CARU Safe Harbor-merket imøtekommer etablerte praksiser for online informasjonsinnhenting, bruk av slik informasjon, og offentliggjøring av slik informasjon i samsvar med gjeldende personvernlover og beste praksis.

ANSVARSFRASKRIVELSE: Selv om CARU ikke overvåker tjenester som ikke er basert i USA, som PokemonCenter.com, gjør Pokémon sitt aller beste for å sikre at tjenester som ikke er basert i USA, som PokemonCenter.com, holder seg til gjeldende retningslinjer om datainnsamling og prinsipper som er fastsatt av CARU Safe Harbor, inkludert tilslutning til Den europeiske union («EU») sitt regelverk og andre områder utenfor USA.

  1. Hva dekker disse retningslinjene om personvern?

  2. Hvilken personlig informasjon er samlet inn om deg?

  3. Hvordan brukes din personlige informasjon?

  4. Hvordan deles din personlige informasjon?

  5. Hvor lenge oppbevarer vi din personlige informasjon?

  6. Hvilke valg har du om behandlingen av din personlige informasjon?

  7. Hvilke tiltak iverksetter vi for å beskytte din personlige informasjon?

  8. Produktspesifikke detaljer om databehandling

  9. Informasjon for personer

  10. Hvordan kan du kontakte oss om din personlige informasjon og denne retningslinjene for personvern

  11. CARUs COPPA Safe Harbour-program

  12. Hvordan vil du få vite om vi forandrer disse retningslinjene om personvern?

1. Hva dekker disse retningslinjene om personvern?

Våre retningslinjer om personvern gjelder innsamling og behandling av personlig informasjon gjort av Pokémon Company International, Inc., og av våre underselskaper og samarbeidende selskaper som handler på våre vegne (samlet sett «Pokémon» eller «vi», «oss» eller «vår»). Disse retningslinjene om personvern gjelder kun for personlig informasjon innhentet om deg som kunde gjennom Pokémon-nettverket eller -nettsider (for eksempel Pokemon.com, PokemonCenter.com, i tillegg til apper, funksjoner, tjenester, arrangementer og kommunikasjon gitt av Pokémon hvor disse retningslinjene om personvern er publisert («Tjenester»). Disse retningslinjene gjelder ikke for HR-data eller nettsiden «Pokemon Careers».

Våre internasjonalt tilknyttede selskaper og tredjeparts nettsider, eller apper som våre Tjenester er linket til, eller de som vi kan ha en tilstedeværelse hos, eller som vi kan gi lisens til å bruke våre varemerker og vår opphavsrett, kan samle og bruke personlig informasjon til sine egne formål. Der de gjør dette, vil deres respektive retningslinjer om personvern gjelde. Vennligst gå gjennom de respektive vilkår og personvernerklæringer hos disse selskapene for å lære hvordan de behandler din personlige informasjon. For eksempel er Pokémon GO utviklet og distribuert av Niantic, Inc. Besøk gjerne https://nianticlabs.com/privacy/pokemongo/en/ for informasjon om hvordan Niantic, Inc. behandler dine data.

2. Hvilken personlig informasjon er samlet inn om deg?

Vi krever ikke personlig informasjon for bruken av mange av våre Tjenester. Hvis du imidlertid velger å ikke oppgi personlig informasjon, vil du ikke kunne bruke enkelte funksjoner på våre Tjenester.

Informasjon som du gir til oss

Den typen personlige informasjon som vi samler inn direkte fra deg, inkluderer kontaktinformasjon, slik som for- og etternavn, e-postadresse, telefonnummer, og postadresse, innhold som du deler eller laster opp, slik som bilder (inkludert enhver metadata inkludert i bilder og innhold), og betalingsinformasjon (slik som kredittkortnummer eller konto-opplysninger) hvis du kjøper et produkt elle en tjeneste fra oss. Vi kan også innhente demografisk informasjon knyttet til din personlige informasjon, som for eksempel alderen din, når du er født, kjønn, landet du bor i, fødselsdato, hobbyer og hvilke leketøy og spill du foretrekker.

Informasjon vi samler inn automatisk

Vi samler automatisk inn visse opplysninger når du bruker våre Tjenester. Vi kan for eksempel samle inn enhetsinformasjon, slik som enhetstype, operativsystem, nettleser, enhet-ID og IP-adresse. Vi kan også samle inn bruksdata, slik som hvilken nettside du var på som sendte deg videre til vår nettside, når og hvor lenge du brukte våre Tjenester, hvilke sider og innhold du hadde tilgang til, og funksjoner du brukte på våre Tjenester. Vi kan trekke ut annen informasjon fra informasjonen vi samler, slik som din generelle beliggenhet fra din IP-adresse. I tillegg, med din tillatelse, kan Tjenesten få tilgang til presise geolokasjonsdata på mobilenheten din for å aktivere funksjoner og levere innhold basert på din nåværende posisjon. Vi kan kombinere denne enhets- og brukerinformasjonen med annen personlig informasjon.

Informasjonskapsler og sporing

Vår nettside bruker en rekke tekniske metoder for å samle og spore enhetsinformasjon og bruksdata, inkludert nettvarder, informasjonskapsler, lokal lagring og enhet-ID. Vennligst se vår Side Om Informasjonskapsler for mer informasjon om hvordan vi bruker informasjonskapsler og lignende tekniske metoder.

3. Hvordan brukes din personlige informasjon?

Vi bruker din personlige informasjon innenfor rimelighetens grenser for å oppfylle dine forespørsler i henhold til kontrakten vår med deg, eller basert på samtykke der vi har bedt om dette eller det kreves av loven, og for våre legitime forretningsmessige mål, blant annet til å:

  • Utstyre deg med og drifte, vedlikeholde, optimalisere og forbedre våre produkter, tjenester, operasjoner og sikkerheten til våre Tjenester

  • Tilpasse innhold og opplevelser på våre Tjenester, herunder gi deg anbefalinger basert på dine preferanser

  • Levere og tilpasse meldinger, kommunikasjon, nyhetsbrev, reklamer, tilbud og markedsføring for produkter og tjenester fra Pokémon og våre tredjeparts forbindelser til deg

  • Utvikle informasjon for å forstå deg basert på demografi, din aktivitet på våre tjenester, og aktivitet på tredjeparts nettsteder og apper

  • Gjennomføre markedsundersøkelser og utføre statistiske, demografiske og markedsanalyser av brukere av våre tjenester og deres innkjøpsmønstre

  • Utføre driftsoppgaver slik som fakturering, bokføring, kommunikasjon og å oppfylle dine transaksjoner for produkter og tjenester

  • Sende og vise administrativ kommunikasjon og markedsføringskommunikasjon om Pokémon og våre partnere og våre respektive produkter og tjenester

  • Spore, undersøke og unngå aktiviteter som ikke er autoriserte, kan bryte våre vilkår og retningslinjer, eller kan være ulovlige, slik som straffbare virksomheter eller brudd på sikkerheten.

For de forannevnte hensikter, kan vi også knytte sammen eller kombinere informasjon om deg med annen personlig informasjon vi mottar fra tredjeparter. Vi bruker også personlig informasjon i innstillingene og til det formål som er beskrevet under.

Vi kan lagre og behandle personlig informasjon i USA, Storbritannia og i andre land som kanskje ikke har samme type datasikringslover som de har i ditt land.

4. Hvordan deles din personlige informasjon?

Vi deler ikke din personlige informasjon med tredjeparter annet enn som følger:

  • Med din tillatelse; for eksempel når du godtar at vi deler din informasjon med tredjeparter for deres egne hensikter, underlagt deres separate retningslinjer om personvern

  • Med tredjepartsleverandører, konsulenter og andre tjenesteaktører som arbeider for oss og trenger tilgang til din personlige informasjon for å utføre arbeidet sitt

  • Hvis du har valgt tilgjengelige alternativer gjennom Tjenestene våre som lar deg publisere ditt navn og/eller brukernavn og annen informasjon offentlig

  • Hvis det er hensiktsmessig for å (a) overholde lover eller for å svare på lovlige forespørsler og rettslige prosesser, herunder for eksempel å overholde et rettspålegg eller en stevning; (b) beskytte rettighetene og eierskapet til Pokémon, våre agenter, våre kunder og annet, inkludert å håndheve våre vilkår, retningslinjer, regler og avtaler; (c) sikre trygghet og sikkerhet for enhver person; og/eller (d) beskytte sikkerheten til Pokémon og våre partnere, Tjenester, nettsteder og applikasjoner

  • I forbindelse med eller under forhandling av eventuell fusjon, finansiering, oppkjøp, konkurs, avvikling, transaksjon eller prosess som involverer salg, overføring, avhendelse eller offentliggjøring av hele eller en del av vår virksomhet eller våre eiendeler for bruk i samsvar med gjeldende lov

Dine personvernrettigheter i California

California Civil Code Section 1798.83 tillater at kunder som er innbyggere i California kan be om visse opplysninger angående vår overlevering av personlige opplysninger til tredjeparter for deres egne direkte markedsføringsformål. Vi deler ikke våre kunders personlige opplysninger med utenforstående tredjeparter for deres egne direkte markedsføringsformål uten ditt samtykke. For spørsmål angående våre retningslinjer rundt dette, kan du kontakte oss på e-postadressen eller postadressen oppført nedenfor.

5. Hvor lenge oppbevarer vi din personlige informasjon?

Pokémon vil beholde din personlige informasjon så lenge det er hensiktsmessig for å kunne vedlikeholde dine kontoer, tilby Tjenester, innfri dine ønsker, til formål innen juridisk etterlevelse og håndheving, og for å løse tvister. Faktisk oppbevaringstid kan variere avhengig av en rekke faktorer, som for eksempel type produkt, hvor sensitive data opplysningene er, forretningsbehov, kundens forventninger og behov, tilgjengelige brukerkontroller, og i hvilken form dataene er lagret.

6. Hvilke valg har du om behandlingen av din personlige informasjon?

Vi tilbyr deg ulike kontrollmuligheter over din personlige informasjon, som for eksempel:

  • Du kan få tilgang til og oppdatere kontaktinformasjonen du ga oss når du registrerte deg ved å besøke «Endre profil»-valget på www.pokemon.com

  • Du kan kontakte oss på privacyquestions@pokemon.com for forespørsler om sletting, tilgang og oppdatering av din personlige informasjon

  • Du kan velge å avstå fra våre e-poster med markedsføring, ved å klikke på «Avslutt abonnementet» i disse e-postene

  • Du kan velge å blokkere og/eller fjerne alle informasjonskapsler og lokal lagring. For informasjon om hvordan du gjør dette, vennligst besøk vår Side Om Informasjonskapsler

  • Du kan også velge bort mange av tredjepartenes informasjonskapsler for analyse og reklame, som beskrevet på Side Om Informasjonskapsler. Du gjør dette ved å besøke http://www.aboutads.info/choices/ og http://www.networkadvertising.org/choices/.

  • Du kan velge bort vår markedsføring i mobilapper ved å bruke markedsføringsinnstillingene på din mobile enhet.

  • Du kan forhindre sporing av e-poster vi sender deg ved å skru av HTML under dine innstillinger eller deaktivere nedlasting av bilder. I tillegg kan du også avbestille våre e-poster med markedsføring ved å følge instruksjonene som beskrevet i disse e-postene.

7. Hvilke tiltak iverksetter vi for å beskytte din personlige informasjon?

Vi har iverksatt tekniske, organisatoriske, administrative og fysiske sikkerhetstiltak designet for å beskytte dine personlige opplysninger mot uautorisert tilgang og utilbørlig bruk. Men, vær så snill å forstå at til tross for vår beste innsats, er ingen sikkerhetsforanstaltning perfekt eller ugjennomtrengelig.

8. Produktspesifikke detaljer om databehandling

Følgende er produktspesifikke detaljer for å supplere informasjonen i retningslinjene i dette notatet om personvern.

Play! Pokémon

Hvis du deltar i Play! Pokémon-turneringens rating- og rankingdel på våre nettsteder, vil vi bruke dine personlige opplysninger til å spore dine turneringsresultater, spillerranking, rating og spillerstatus (f.eks. aktiv, avsluttet, vinner, osv.). Unntatt for de områder der personvernlover spesifiserer en annen alder, vil vi (a) hvis du er 13 år eller eldre, publisere ditt fulle navn eller fornavn og initialen i etternavnet (slik du foreskriver), i tillegg til staten eller landet der du bor, sammen med spillerrankingen din; og (b) hvis du er under 13 år, kan dine foreldre eller foresatte velge å publisere ditt brukernavn eller fornavn og siste initialer i spillerrankingene.

I tillegg, om du deltar i Play! Pokemon-turneringens rating- og rankingdel på våre nettsteder, vi vil dele din personlige informasjon med uavhengige tredjeparter (for eksempel serielederne og turneringsarrangører) som driver Play! Pokémon-arrangementer som du kan delta i. I de fleste tilfeller er disse uavhengige tredjeparter og ikke Pokémon-ansatte.

Pokémon-apper

Pokémon vil holde din personlige informasjon innenfor Pokémon-appene så lenge som du beholder appen på din enhet. Hvis du lager en konto, sender appen din personlige informasjon til våre servere. Vi beholder dataene så lenge du beholder din konto og i 90 dager etter at du har deaktivert kontoen, i tilfelle du velger å gjenåpne kontoen din eller i tilfelle forespørselen om å deaktivere var en feil. Enkelte apper kan gi deg muligheten til å motta push-varslinger. Du kan slå av eller på push-varslinger via innstillingene inne i appen eller på enheten din. Du kan deaktivere vår tilgang til din eksakte geografiske plassering via innstillingene på enheten din.

9. Informasjon for personer

Du har følgende rettigheter:

  • Rett til å bli informert om hvordan vi bruker informasjonen din

  • Rett til å anmode Pokémon om tilgang til og korrigering eller sletting av personlig informasjon, i tillegg til visse rettigheter til dataportabilitet

  • Rett til å motsette seg behandling av dine personopplysninger eller få en begrensning av slik behandling under visse omstendigheter

  • Rett til å overføre dine personlige data til en annen organisasjon skulle det være teknisk mulig for Pokémon å gjøre det

  • Hvis behandlingen av personopplysninger er basert på ditt samtykke, har du rett til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst (uten at det påvirker lovligheten i behandlingen før det trekkes tilbake)

  • Det kan være unntak fra disse rettighetene i visse tilfeller. Dersom du ikke kan utøve en rettighet på grunn av et unntak, vil vi gi en forklaring på dette

  • En rett til å bringe klagen din til en regulator. Hvis du er basert i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) og tror at vi ikke har overholdt databeskyttelsesloven, kan du klage til vår regulator, som er UK Information Commissioner’s Office, eller til din lokale tilsynsmyndighet. Vi setter pris på om du gir Pokémon sjansen til å håndtere dine bekymringer direkte, ved at du tar kontakt med oss

For å gjøre slike anmodninger, kontakter du oss på privacyquestions@pokemon.com.

Vi overfører personopplysninger fra EØS, Storbritannia og Sveits til andre land, og noen av disse har EU-kommisjonen avgjort at ikke har en tilstrekkelig grad av databeskyttelse. Når vi gjør dette, bruker vi et utvalg lovlige mekanismer, inkludert kontrakter, standard kontraktsbetingelser / modellklausuler slik at dine rettigheter og din beskyttelse følger dine data. I henhold til Privacy Shield er Pokémon ansvarlig for overføring av personopplysninger til tredjeparter som fungerer som våre agenter, med mindre vi kan bevise at vi ikke var part i hendelsene som forårsaket skaden.

Vi overholder også EU-U.S. Privacy Shield Framework og Swiss-U.S. Privacy Shield Framework hva angår innsamling, bruk og oppbevaring av personlig informasjon overført fra EU, Storbritannia og/eller Sveits til USA. Vi har sertifisert til U.S. Department of Commerce at vi overholder prinsippene i Privacy Shield og at vi er underlagt fullmakter for undersøkelse og håndhevelse fra U.S. Federal Trade Commission. Hvis det foreligger noen konflikt mellom vilkårene i disse personvernreglene og prinsippene i Privacy Shield Principles, gjelder prinsippene i Privacy Shield. For å lære mer om Privacy Shield-programmet, og for å se vår side med sertifiseringer, kan du gå til Privacy Shield List for Pokémon.

I samsvar med EU-U.S. Privacy Shield Framework og Swiss-U.S. Privacy Shield Framework, forplikter Pokémon seg til å løse klager angående personvern og vår innsamling eller bruk av dine personlige opplysninger. Personer fra EU, Storbritannia eller Sveits med henvendelser eller klager angående disse retningslinjene om personvenr bør først kontakte oss på privacyquestions@pokemon.com, eller via sertifisert post (med mottaksbekreftelse) sendt til Pokémon Company International, Inc., Attention Privacy Policy Administrator, 10400 NE 4th Street, Suite 2800, Bellevue, WA 98004, USA.

Pokémon har videre forpliktet seg til å henvise uløste personvernklager under personvernprinsippene til et uavhengig konfliktløsningsorgan, BBB EU PRIVACY SHIELD, som drives av Council of Better Business Bureaus («BBB»). Hvis vi ikke tar for oss klagen din på riktig måte, kan du gå til http://www.bbb.org/EU-privacy-shield/for-eu-consumers for mer informasjon og for å sende inn en klage til BBB. Hvis klagen din fremdeles ikke er løst, kan det i visse situasjoner være et bindende voldgiftsalternativ som er tilgjengelig foran et Privacy Shield-panel.

Du har også rett til å sende inn en klage til en tilsynsmyndighet, men vi ber deg om å først kontakte oss eller BBB med bekymringer.

Pokémon kan være ansvarlig for den videre overføring av personopplysninger til personer i EU, Storbritannia og Sveits til tredjepart som behandler personlig data på en måte som er uforenlig med Privacy Shield-prinsippene, med mindre Pokémon beviser at de ikke er ansvarlig for hendelsen som forårsaker skaden.

10. Hvordan kan du kontakte oss om din personlige informasjon og disse retningslinjene om personvern

Hvis du har spørsmål eller kommentarer om vår datapraksis eller disse retningslinjene om personvern, kan du kontakte oss eller vår saksbehandler for databeskyttelse på:

The Pokémon Company International
Attn.: Saksbehandler for databeskyttelse

10400 NE 4th Street
Suite 2800
Bellevue, WA 98004
USA

3rd Fl Bldg 10, Chiswick Park
566 Chiswick High Road
London, W4 5XS
United Kingdom

privacyquestions@pokemon.com

11. CARUs COPPA Safe Harbor-program

Pokémon er rettighetshaver av CARUs COPPA Safe Harbor-program. Hvis du mener at vi har ikke svart på din forespørsel relatert til personvern eller hvis din forespørsel ikke er behandlet til din tilfredsstillelse, kan du kontakte CARU på http://asrcreviews.org/asrc-contact-us/, via post til CARU, Attn.: COPPA Safe Harbor Program, 112 Madison Avenue, New York, NY 10016, USA, eller via e-post på info@caru.bbb.org.

Merk at CARU ikke er tilknyttet Pokémon og ikke kan hjelpe deg med saker som ikke har med personvern å gjøre.

12. Hvordan vil du få vite om vi forandrer disse retningslinjene om personvern? 

Vi kan endre disse retningslinjene om personvern når som helst ved å forandre dato for siste oppdatering. Hvis vi gjør materielle endringer på hvordan vi samler inn, bruker eller deler dine personopplysninger, vil vi beskrive endringene og, hvis påkrevd av loven, be deg om samtykke til slike endringer.

 


Vedlegg: Retningslinjer om personvern for barn

Sist oppdatert 25. mai 2018

Gjeldende fra 1. mai 2019

VÅRE UTVIDEDE PERSONVERNFORPLIKTELSER TIL BARN OG FORELDRENE DERES

Pokémon har utviklet sine Tjenester med en målsetning om å skape en hyggelig opplevelse for alle brukerne. I tillegg til våre generelle retningslinjer om personvern, erkjenner vi behovet for å tilby ekstra beskyttelse av personvernet når barn besøker Tjenester der dette personvernvarselet for barn er publisert. Retningslinjer om personvern for barn er utformet for å gi svar på spørsmål du måtte ha angående våre retningslinjer og prinsipper om personvern med hensyn til barn. Som brukt i disse retningslinjene, viser «barn» til barn under 13 år, med unntak av i de jurisdiksjoner der personvernlovgivningen spesifiserer en annen alder. I tillegg, når vi bruker begrepet «foreldre», er det ment å inkludere juridisk foresatte.

INNHOLDSFORTEGNELSE

  1. Hvilke typer opplysninger innhenter vi om barn?

  2. Hvordan bruker og deler vi de personopplysningene som vi innhenter fra barn?

  3. Hvordan gir vi beskjed og skaffer tillatelse fra foreldre for innhenting av personlig informasjon fra barna deres?

  4. Hvordan kan foreldre få tilgang til, endre, eller slette personopplysninger om barna sine?

  5. Hvordan il vi gi foreldrene beskjed hvis vi endrer våre retningslinjer om personvern for barn?

  6. CARUs COPPA Safe Harbor-program

1. Hvilke typer opplysninger innhenter vi om barn?

Våre gjester kan bruke noen av våre Tjenester, se innhold, og more seg over mange funksjoner uten å måtte opprette en konto eller at vi samler inn noe personlig informasjon som er underlagt COPPA.

Hvis en bruker har indikert at de er et barn når de prøver å opprette en Pokémon-konto, vil vi innhente foreldrenes e-postadresse og få et verifiserbart samtykke fra foreldrene før vi tillater barnet å dele flere personopplysninger. Se under for å finne ut hvordan vi ber om samtykke fra foreldre.

Når vi har fått samtykke fra foreldre, kan et barn bruke våre Tjenester omtrent som enhver annen bruker. Og vi kan samle inn samme type personlige opplysninger fra barnet og bruke og dele den informasjonen med samme formål som beskrevet i den generelle personvernerklæringen, med unntak av at Pokémon ikke vil, og heller ikke tillater at tredjeparter å, hente inn barns personlige data (inkludert vedvarende identifikatorer) for reklame basert på atferd, for å sette sammen en profil, eller annet formål enn å støtte dens interne virksomhet, med mindre vi har fått eksplisitt tillatelse fra foreldre på forhånd.

Vi mottar informasjon direkte fra våre gjester og fra tredjeparter slik som arrangører av Play! Pokémon-turneringer. Vi samler inn personlig informasjon fra foreldrene på vegne av barna deres i forbindelse med opprettelse av en konto for Pokémons Tjenester.

Pokémon forutsetter ikke deltakelse i noen av dets Tjenester for barn ved innhenting av mer personlig informasjon enn det som er rimelig nødvendig.

2. Hvordan bruker og deler vi de personopplysninger som vi innhenter fra barn?

Som nevnt ovenfor, når vi har fått samtykke fra foreldre, kan et barn bruke våre Tjenester omtrent som enhver annen bruker. Vi kan samle inn fra barnet den samme typer personlig informasjon, og bruke og dele denne informasjonen med samme formål som beskrevet i de generelle retningslinjene om personvern, med mindre annet er spesifisert i disse vedlagte retningslinjene om personvern for barn. Eksempelvis kan, så snart foreldrene har gitt samtykke til å opprette en konto, et barn;

  • Koble en konto fra en av Pokémons Tjenester med en konto fra en annen Tjeneste som opereres av Pokémon eller et selskap som er tilknyttet Pokémon

  • Delta i spill, belønningsprogrammer, konkurranser, vinnerspill, arrangementer eller kampanjer

  • Sende oss spørsmål eller korresponderer med oss via e-post til vår kundestøtte om Tjenester, eller barnets deltakelse i organiserte arrangementer

  • Delta i avstemninger, undersøkelser eller spørreskjemaer

  • Bruke vår «Send e-post til en venn»-funksjon og delta i «kategorisert chat», der et barn kan velge ord fra en liste utarbeidet av Pokémon til å sende meldinger til andre brukere

  • Aktivere push-varslinger (du kan slå push-varsling på eller av ved å endre innstillingene i den aktuelle tjenesten eller inne på innstillingene til enheten din)

Merk at noen Tjenester kan gjøre det mulig for et barn å offentlig gi fra seg personopplysninger og/eller kommunisere med andre brukere. Vi har ikke kontroll over tredjeparter (for eksempel andre brukere) som kan ha kopiert eller lagt ut denne informasjonen på nytt.

Inntil vi får verifiserbart foreldresamtykke, vil foreldres kontaktinformasjon innhentet fra barnet kun bli brukt til å skaffe foreldrenes samtykke til vår innhenting av dette samtykket.

Med foreldres samtykke kan vi også bruke et barns kontaktinformasjon til å sende barnet e-post og meldinger med markedsføringsinformasjon om nye produkter og funksjoner, spesialtilbud, konkurranser og lotteri, samt annen interessant informasjon om nye produkter, hendelser og oppdateringer om Pokémon. Foreldre kan alltid velge om barnet deres kan motta disse markedsførende meldingene ved å gå til kontoinnstillingene eller kontakte oss.

Hvis et barn vinner en premie i et lotteri, en konkurranse eller andre salgsfremmende tiltak, vil vi varsle foreldrene på foreldrenes e-postadresse og be om at foreldrene gir oss en postadresse, for det formål å levere premien. Med samtykke kan vi eventuelt oppgi vinnerens fornavn, by og land.

Pokémon deler barnas personlige opplysninger med de samme enhetene og for de samme formålene som er beskrevet i de generelle retningslinjene om personvern.

Også, hvis en av foreldrene velger å la et barn delta i Play! Pokémon-turneringsrangeringen og rangeringsdelen av våre nettsider, vil vi bruke personlig informasjon om barnet til å spore barnas turneringsresultater, spillerrangering, vurdering, spillerstatus (f.eks. aktiv, avsluttet, vinner, osv.). En forelder kan velge å legge ut et barns brukernavn, fulle navn eller fornavn og siste initialer i spillerrankingene. Vi vil også dele barnas personlige informasjon med uavhengige tredjeparter (for eksempel Serielederne og Turneringsarrangører) slik at de kan kjøre offline Play! Pokémon-arrangementer som barnet kan delta i. Hvis foreldrene ikke vil at deres barns personlige informasjon skal bli delt med uavhengige tredjeparter som kjører Play! Pokémon-arrangementer, bør de ikke la barnet delta i Play! Pokémon-turneringsrating og rankingsdelen på nettstedet vårt.

3. Hvordan gir vi beskjed og skaffer tillatelse fra foreldre for innhenting av personlig informasjon fra barna deres?

Når et barn ønsker å registrere seg for våre Tjenester, vil vi sende en e-post til foreldrene til barnet. Denne e-posten forteller foreldrene at barnet ønsker å registrere seg, og den ber foreldrene om å opprette en konto for å gi samtykke til at barnet kan registrere seg. Hvis foreldrene ignorerer eller nekter å registrere barnet, vil vi slette barnets og foreldrenes kontaktinformasjon innen 14 dager etter slikt varsel. Hvis foreldre tillater registreringen, gir vi barnet tilgang til funksjonene som er beskrevet i e-posten og disse retningslinjene om personvern for barn.

For å verifisere at foreldrene er personen som gir samtykke, spør Pokémon om (i USA sammen med Veratad, et ledende firma innen alders- og identitetverifisering) summen av første og siste siffer i foreldrenes personnummer, så vel som andre opplysninger for å verifisere foreldrenes identitet, for eksempel navn, fødselsdato og fysisk adresse. Merk at Pokémon IKKE lagrer denne informasjonen i våre registre.

Foreldre kan trekke tilbake samtykket når som helst ved å kontakte vår kundeserviceavdeling, legge inn en forespørsel på http://support.pokemon.com, eller sende en e-post til privacyquestions@pokemon.com.

4. Hvordan kan foreldre få tilgang til, endre eller slette personopplysninger om barna sine?

Til enhver tid, kan foreldre logge seg på sin Pokémon Trainer Club-konto for å få tilgang til deres «Rediger profil» eller kontakte kundeservice for å få tilgang til eller endre personlig informasjon på sitt barns konto.

En forelder kan slette den personlige informasjonen vi har samlet fra barnet sitt ved å sende inn en forespørsel på http://support.pokemon.com eller sende en e-post til privacyquestions@pokemon.com. Foreldrene bør inkludere barnets brukernavn og foreldrenes e-postadresse i e-posten, slik at vi bedre kan bistå med forespørselen eller anmodningen.

5. Hvordan vil vi gi foreldrene beskjed hvis vi endrer våre retningslinjer om personvern for barn?

Vi kan endre våre retningslinjer om personvern for barn til enhver tid. Når vi gjør det, vil vi endre dato for siste oppdatering. Vi vil varsle foreldre om eventuelle vesentlige endringer i måten vi skal behandle barns personlige opplysninger på. Vi vil kun gjennomføre vesentlige endringer i våre retningslinjer om personvern for barn når endringene er i samsvar med gjeldende lov, inkludert krav til foreldrenes samtykke.

6. CARUs COPPA Safe Harbor-program

Pokémon er rettighetshaver av CARUs COPPA Safe Harbor-program. Hvis du mener at vi har ikke svart på din forespørsel relatert til personvern eller hvis din forespørsel ikke er behandlet til din tilfredsstillelse, kan du kontakte CARU på http://asrcreviews.org/asrc-contact-us/, via post til CARU, Attn.: COPPA Safe Harbor Program, 112 Madison Avenue, New York, NY 10016, USA, eller via e-post på info@caru.bbb.org.

Merk at CARU ikke er tilknyttet Pokémon og ikke kan hjelpe deg med saker som ikke har med personvern å gjøre.

Tilbake til toppen