Retningslinjer for personvern

Sist oppdatert 16 april 2018

Ikrafttredelsesdato, 25. mai 2018

Vår forpliktelse om personvern

Pokémon respekterer dine personvernrettigheter og erkjenner viktigheten av å verne din personlige informasjon. Våre retningslinjer om personvern beskriver hvilke personlige opplysninger vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn, hvordan vi deler dem og hvilke valg vi gir deg.

Vi erkjenner også behovet for å tilby ekstra beskyttelse for barn som besøker og/eller bruker våre tjenester. Les Pokémon’s Kids Privacy Notice for å lære om vår personvernbeskyttelse for barn.

Pokémon er en lovlig rettighetshaver og deltagende medlem med godt rykte i Children’s Advertising Review Unit (“CARU”) COPPA Safe Harbor Program (“CARU Safe Harbor”). CARU utfører uavhengige revisjoner av våre tjenester og bruker andre teknikker for håndheving og ansvar i sin sertifiseringsprosess. Tilbud som har CARU Safe Harbor-merket møter etablerte praksiser for online informasjonsinnhenting, bruk og offentliggjøring i samsvar med gjeldende personvernlover og beste praksis.

ANSVARSFRASKRIVELSE: Selv om CARU ikke overvåker ikke-engelske, gjør Pokémon sitt aller beste for å sikre at ikke-engelske tjenester holder seg til gjeldende retningslinjer for datainnsamling og prinsipper som er fastsatt av CARU Safe Harbor, inkludert tilslutning til EUs regelverk og regler for andre områder utenfor USA.

  1. Hva dekker retningslinjene for personvern?

  2. Hvilken personlig informasjon blir samlet inn?

  3. Hvordan brukes din personlige informasjon?

  4. Hvordan deles din personlige informasjon?

  5. Hvor lenge oppbevarer vi din personlige informasjon?

  6. Hvilke valg har du om behandlingen av din personlige informasjon?

  7. Hvilke tiltak iverksetter vi for å beskytte din personlige informasjon?

  8. Produktspesifikke behandlingsdetaljer

  9. Informasjon for personer i EU og Sveits

  10. Hvordan kan du kontakte oss om din personlige informasjon og denne retningslinjene for personvern?

  11. CARU”s COPPA Safe Harbor Program

  12. Hvordan vil du få vite om vi forandrer disse retningslinjene for personvern?

1. Hva dekker disse retningslinjene for personvern?

Våre retningslinjer for personvern gjelder innsamling og behandling av personlig informasjon gjort av Pokémon Company International, Inc.s, underselskapers og samarbeidende selskaper som handler på våre vegne (samlet sett «Pokémon» eller «vi», «oss» eller «vår») Disse retningslinjene for personvern gjelder kun for personlig informasjon innhentet om deg som kunde gjennom Pokémon-nettverket eller -nettsider (for eksempel pokemon.com), apper, funksjoner, tjenester, arrangementer og kommunikasjon gitt av Pokémon hvor disse retningslinjene for personvern er postet («Tjenester») tilbudt av Pokémon. Disse retningslinjene gjelder ikke for HR-data eller nettsiden «Pokemon Careers».

Våre internasjonalt tilknyttede selskaper og tredjeparts nettsider, eller apper linket til fra våre tjenester, eller med de som vi kan ha en tilstedeværelse hos, eller som har fått lisens til å bruke våre varemerker og opphavsrett, kan samle og bruke personlig informasjon til sitt eget formål. Der de gjør dette vil deres respektive retningslinjer for personvern gjelde. Vennligst les over disse selvstendige enheters vilkår og retningslinjer for personvern for å lære hvordan de behandler din personlige informasjon. For eksempel er Pokémon GO utviklet og distribuert av Niantic, Inc. Vennligst besøk https://nianticlabs.com/privacy/pokemongo/en/ for informasjon om hvordan de behandler dine data.

2. Hvilken personlig informasjon blir samlet inn?

For mange av våre tjenester krever vi ikke personlig informasjon. Hvis du imidlertid velger å ikke oppgi personlig informasjon, vil du ikke kunne bruke enkelte funksjoner på våre tjenester.

Informasjon som du gir til oss

Den typen personlige informasjon vi samler inn direkte fra deg inkluderer kontaktinformasjon slik som for- og etternavn, e-post-adresse, telefonnummer, postadresse, innhold som du deler eller laster opp slik som bilder (inkludert enhver metadata inkludert i bilder og innhold) og betalingsinformasjon (slik som kredittkortnummer eller konto-opplysninger) hvis du kjøper et produkt elle en tjeneste fra oss). Vi kan også innhente demografisk informasjon knyttet til din personlige informasjon, som for eksempel alderen din, kjønn, landet du bor i, fødselsdato, hobbyer og hvilke leketøy og spill du foretrekker.

Informasjon vi samler inn automatisk

Vi samler automatisk inn visse opplysninger når du bruker våre tjenester. Vi kan for eksempel samle inn enhetsinformasjon slik som enhetstype, operativsystem, nettleser, enhetsnavn og IP-adresse. Vi kan også samle inn bruksdata slik som hvilken nettside du var på som sendte deg videre til vår nettside, når og hvor lenge du brukte våre tjenester, hvilke sider og innhold du har hatt tilgang til og funksjoner du brukte. Vi kan trekke ut annen informasjon fra informasjonen vi samler slik som din generelle beliggenhet fra din IP-adresse. I tillegg kan tjenestene, med din tillatelse, også få tilgang til presise geolokasjonsdata på mobilenheten din for å aktivere funksjoner og levere innhold basert på din nåværende posisjon. Vi kan kombinere denne enhets og brukerinformasjonen med annen personlig informasjon.

Informasjonskapsler og sporing

Vår nettside bruker en rekke tekniske metoder for å samle og spore enhetsinformasjon og bruksdata, inkludert nettvarder, informasjonskapsler, lokal lagring og enhets-ID.

Informasjonskapsler er små deler tekst som kan bli lagret på din enhet når du besøker vår nettside. Vi og andre selskaper bruker unike identifikatorer i informasjonskapsler for å klargjøre din enhet for en rekke formål inkludert å hjelpe deg å enkelt navigere på vår nettside, huske dine preferanser og interesser og spore dine internett-aktiviteter over tid og på tvers av forskjellige nettsider og internett-tjenester.

Nettvarder er små biter med data som er innebygd i bilder på våre sider og e-poster. Nettvarder kan be om informasjon fra våre servere eller tredjeparts servere for å tillate nedlasting av innhold og informasjon. Beacons kan også brukes for å plassere og lese informasjonskapsler. Vi bruker også nettvarder i HTML-formaterte e-poster for å få beskjed om du åpner dine e-poster eller klikker på linker i e-poster.

Enhets-ID er unike identifikatorer for dine enheter. Vi og andre kan samle og bruke enhets-ID for å følge aktiviteter og bruk av våre tjenester som for eksempel hvordan du bruker våre mobil-apper.

Vi kan innhente og lagre informasjon (inkludert personlig informasjon) lokalt på din enhet ved å bruke lokale lagringsmekanismer. Lokal lagring tillater data å bli lagret på tvers av nettleser-økter. Vi innhenter denne informasjonen for kundesupporthensikter og for å sende deg mer relevant markedsføring.

3. Hvordan brukes din personlige informasjon?

Din personlige informasjon blir brukt innenfor rimelighetens grenser for å oppfylle dine forespørsler i vår utførsel av kontrakten vår med deg, eller på grunnlag av samtykke der vi har bedt om dette og for våre legitime forretningsmessige mål, blant annet til å:

  • Utstyre deg med og operere, vedlikeholde, optimalisere og forbedre våre produkter, tjenester, operasjoner og sikkerheten til våre tjenester

  • Tilpasse innhold og opplevelser på våre tjenester, herunder gi deg anbefalinger basert på dine preferanser

  • Levere og personalisere dine meldinger, kommunikasjon, nyhetsbrev, reklamer, tilbud og markedsføring for produkter og tjenester fra Pokémon og våre tredjeparts forbindelser

  • Utvikle informasjon for å forstå deg basert på demografi, din aktivitet på våre tjenester og aktivitet på tredjeparts nettsteder og apper

  • Gjennomføre markedsundersøkelser og utføre statistiske, demografiske og markedsanalyser av brukere av våre tjenester og deres innkjøpsmønstre

  • Utføre driftsoppgaver slik som fakturering, bokføring, kommunikasjon og å oppfylle dine transaksjoner for produkter og tjenester

  • Sende og vise administrativ og markedsføringkommunikasjon om Pokémon og våre partnere og våre respektive produkter og tjenester

  • Spore, undersøke og unngå aktiviteter som ikke er autoriserte, kan bryte våre vilkår og retningslinjer eller er ulovlige, slik som straffbare virksomheter eller brudd på sikkerheten.

For de forannevnte hensikter kan vi også koble eller kombinere informasjon om deg med annen personlig informasjon vi får fra tredjeparter. Vi bruker også personlig informasjon i innstillinger og for hensikter som beskrevet under.

Vi kan lagre og prosessere personlig informasjon i USA og i andre land som ikke har samme type datasikringslover som de har i ditt land.

Tredjeparts informasjonskapsler brukt til analyse og markedsføring

Pokémon bruker tredjeparter som også kan bruke sine egne informasjonskapsler, nettvarder, lokal lagring, enhets-ID og andre sporingsdata for å assistere oss med analyse og markedsføring. Noen tredjeparter, inkludert annonsører og annonserelaterte tjenester kan også hjelpe oss og andre til å knytte sammen aktiviteter på dine nettlesere og mobilenheter med hensikt å målrette, markedsføre og annonsere. Vi og andre kan også bruke sporingsteknologi for e-post for å overvåke utfallet av markedsføringskampanjer via e-post (for eksempel registrering av hvor mange e-poster som ble åpnet i en kampanje).

Vennligst konferer med tredjeparters respektive retningslinjer og erklæringer for personvern for mer informasjon om hvordan de bruker dine data. Tabellen under viser eksempler på retningslinjer for personvern hos tredjeparter som bruker informasjonskapsler:

Tredjeparts navn

Retningslinjer for personvern / Valgmuligheter for ikke å delta

Adobe Analytics (Omniture), Typekit by Adobe

http://www.adobe.com/privacy/policy.html

DoubleClick, Google Analytics

http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

New Relic

http://newrelic.com/privacy

4. Hvordan deles din personlige informasjon?

Vi deler ikke din personlige informasjon med tredjeparter annet enn som følger:

  • Med din tillatelse, for eksempel når du godtar at vi deler din informasjon med tredjeparter for deres egne hensikter underlagt deres separate retningslinjer for personvern

  • Ved tredjepartsleverandører, -konsulenter og andre tjenesteaktører som arbeider for oss og trenger tilgang til din personlige informasjon for å utføre det arbeidet.

  • Hvis du ved muligheter tilgjengelig via våre tjenester har valgt å offentlig vise ditt navn og/eller skjermnavn og annen informasjon om deg

  • Hvis det er hensiktsmessig å (a) overholde lover eller for å svare på lovlige forespørsler og rettslige prosesser, herunder for eksempel å overholde en rettsbekreftelse eller stevning (b) beskytte rettighetene og eierskapet til Pokémon, våre agenter, våre kunder og annet, inkludert å håndheve våre vilkår, retningslinjer, regler og avtaler (c) sikre trygghet og sikkerhet for enhver person - og/eller (d) beskytte sikkerheten til Pokémon og våre partnere, tjenester, nettsteder og applikasjoner

  • I forbindelse med eller under forhandling av en eventuell fusjon, finansiering, oppkjøp, konkurs, avvikling, transaksjon eller prosess som involverer salg, overføring, avhendelse eller offentliggjøring av hele eller en del av vår virksomhet eller eiendeler for bruk i samsvar med gjeldende lov

Dine personvernrettigheter som innbygger i California

California Civil Code Section 1798.83 tillater at kunder som er innbyggere i California kan be om visse opplysninger angående vår avgivelse av personlige opplysninger til tredjeparter for deres egne direkte markedsføringsformål. Vi deler ikke våre kunders personlige opplysninger med utenforstående tredjeparter for deres egne direkte markedsføringsformål uten ditt samtykke. For spørsmål angående våre retningslinjer for informasjonsdeling kan du kontakte oss via informasjon gitt nedenfor.

5. Hvor lenge oppbevarer vi din personlige informasjon?

Pokémon vil beholde din personlige informasjon så lenge det er hensiktsmessig for å kunne vedlikeholde dine kontoer, tilby tjenester, innfri dine ønsker, til formål innen juridisk etterlevelse og håndheving, og for å løse tvister. Faktisk oppbevaringstid kan variere avhengig av en rekke faktorer som for eksempel data- og sensitivitetstype, forretningsbehov, kundens forventninger og behov, tilgjengelige brukerkontroller og i hvilken form dataene er lagret.

6. Hvilke valg har du om behandlingen av din personlige informasjon?

Vi tilbyr deg ulike kontrollmuligheter over din personlige informasjon, som for eksempel:

  • Du kan få tilgang til og oppdatere kontaktinformasjonen du ga oss når du registrerte deg ved å besøke «Endre profil»-valget på www.pokemon.com

  • Du kan kontakte oss på privacyquestions@pokemon.com for forespørsler om sletting, tilgang og oppdatering av din personlige informasjon

  • Du kan velge å avstå fra våre e-poster med markedsføring ved å klikke «avslutt abonnementet» i slike e-poster

  • Du kan velge å blokkere og/eller fjerne alle informasjonskapsler og lokal lagring. Du kan gjøre dette via innstillinger for nettleseren (for eksempel Mozilla Firefox eller Internett Explorer). Hvis du fjerner eller blokkerer informasjonskapsler og lokal lagring, vil du ikke få tilgang til mange funksjoner som gjør opplevelsen din enklere og mer personlig tilpasset, samt at noen av våre tjenester eventuelt ikke virker som de skal. Siden enkelte preferanser om ikke å delta også er lagret i en informasjonskapsel på din nettleser (som for eksempel å velge bort markedsføringsfirmaer) må du være oppmerksom på at om du fjerner alle informasjonskapsler vil du måtte fornye dine valgfrie preferanser. Noen nettlesere kan sende «Ikke spor»-signaler. Siden felles standarder for «ikke spor»-signaler ikke er vedtatt vil våre nettsider kanskje ikke være klar over eller prosessere «ikke-spor»-signaler.

  • Du kan også velge bort mange av informasjonskapslene for tredjeparts analyser og markedsføring som beskrevet i retningslinjene for personvern i avsnittet Tredjeparts informasjonskapsler bruk for analyse og markedsføring som du finner over, og ved å besøke http://www.aboutads.info/choices/ og http://www.networkadvertising.org/choices/ .

  • Du kan velge bort vår markedsføring på mobilapper ved å bruke markedsføringsinnstillingene på din mobilenhet.

  • Du kan forhindre sporing av e-poster vi sender deg ved å skru av HTML under dine innstillinger eller deaktivere nedlasting av bilder. I tillegg kan du også melde deg av våre e-poster med markedsføring som beskrevet i disse e-postene.

7. Hvilke tiltak iverksetter vi for å beskytte din personlige informasjon?

Vi har implementert tekniske, organisatoriske, administrative og fysiske sikkerhetstiltak for å beskytte dine personlige opplysninger mot ikke-autorisert tilgang og utilbørlig bruk. Vi ber imidlertid om forståelse for at, til tross for våre beste anstrengelser, er intet sikkerhetstiltak perfekt eller ugjennomtrengelig.

8. Produktspesifikke detaljer om databehandling

Følgende er produktspesifikke detaljer for å supplere informasjonen i retningslinjene for personvern.

Play! Pokémon

Hvis du deltar i Play! Pokémon-turneringens rating- og rankingdel på www.pokemon.com, vil vi bruke dine personlige opplysninger til å spore dine turneringsresultater, spillerranking, rating og spillerstatus (for eksempel aktiv, avsluttet, vinner osv.). Unntatt for de områder der personvernlover spesifiserer en annen alder (a) hvis du er 13 år eller eldre vil vi poste ditt fulle navn eller fornavn og initialen i etternavnet (slik du foreskriver), og din stat eller ditt land med din spillerranking, og (b) hvis du er under 13 år kan dine foreldre eller foresatte velge å poste ditt skjermnavn, fulle navn eller fornavn og initialen i etternavnet i spillerrankingene.

I tillegg, om du deltar i Play! Pokémonturneringens rating-og rankingdel på www.pokemon.com, vil vi dele dine personlige opplysninger med uavhengige tredjeparter som drifter Play! Pokémonarrangementer (slik som ligaledere og turneringsarrangører) som du kan delta i. I de fleste tilfeller er disse uavhengige tredjeparter og ikke Pokémon-ansatte.

Pokémon Apper

Pokémon vil holde din personlige informasjon innenfor Pokémon-appene i den perioden du beholder appen på din enhet. Hvis du lager en konto sender appen din personlige informasjon til våre servere. Vi beholder dataene så lenge du opprettholder din konto og i 90 dager etter at du har deaktivert kontoen, i tilfelle du velger å gjenåpne din konto eller i tilfelle forespørselen om å deaktivere var en feil. Enkelte apper kan gi deg muligheten til å motta push-varslinger. Du kan slå av eller på push-varslinger via innstillinger inne i appen eller på din enhet. Du kan deaktivere vår tilgang til din eksakte geografiske plassering gjennom innstillinger på din enhet.

9. Informasjon for personer i EU og Sveits

Hvis du er en person underlagt lover i EU har du følgende rettigheter:

  • Rett til å bli informert om hvordan vi bruker informasjonen din

  • Rett til å anmode Pokémon om tilgang til og korrigering eller sletting av personlig informasjon, i tillegg til visse rettigheter til dataportabilitet

  • Rett til å motsette seg behandling av dine personopplysninger eller få en begrensning av slik behandling under visse omstendigheter

  • Hvis behandlingen av personopplysninger er basert på ditt samtykke, har du rett til å trekke tilbake samtykke når som helst (uten at det påvirker lovligheten i behandlingen før den trekkes tilbake)

Slike anmodninger sendes til privacyquestions@pokemon.com.

Vi overfører personopplysninger fra EØS og Sveits til andre land, hvorav noen land, i følge EU-kommisjonen, ikke kan få fastslått å ha et tilstrekkelig nivå for databeskyttelse. Når vi gjør dette bruker vi et utvalg lovlige mekanismer, inkludert kontrakter, for å sikre at dine rettigheter og din beskyttelse følger dine data.

Vi overholder også EU - USA Privacy Shield Framework og Sveits - USA Privacy Shield Framework med respekt for innsamling, bruk og bibeholdelse av personopplysninger overført fra EU og Sveits til USA. Vi har bekreftet overfor det amerikanske handelsdepartementet (Department of Commerce) at vi overholder prinsippene i Privacy Shield og at vi er underlagt fullmakter for undersøkelse og håndhevelse av U.S. Federal Trade Commission. Hvis det foreligger noen konflikt mellom vilkårene i disse personvernreglene og prinsippene i Privacy Shield, gjelder prinsippene i Privacy Shield. For å lære mer om Privacy Shield-programmet og for å se vår sertifiseringsside, vennligst gå til https://www.privacyshield.gov.

I samsvar med prinsippene i avtalene mellom EU - USA og Sveits - USA, Privacy Shield, forplikter Pokémon seg til å løse klager angående personvern og vår innsamling eller bruk av dine personlige opplysninger. Personer fra EU eller Sveits med henvendelser eller klager angående denne personvernpolitikken bør først kontakte oss på mailto:privacyquestions@pokemon.com eller på bekreftet epost (med mottaksbekreftelse) hos Pokémon Company International, Inc., Attention Privacy Policy Administrator, 10400 NE 4th Street, Suite 2800, Bellevue, WA 98004 USA.

Pokémon har videre forpliktet seg til å henvise uløste personvernklager under personvernprinsippene til et uavhengig konfliktløsningsorgan, BBB EU PRIVACY SHIELD, som drives av Council of Better Business Bureaus («BBB»). Hvis vi ikke tar opp klagen din på riktig måte, kan du gå til http://www.bbb.org/EU-privacy-shield/for-eu-consumers for mer informasjon og for å sende inn en klage til BBB. Hvis klagen din med dette likevel ikke blir løst, finnes det i begrensede situasjoner et bindende voldgiftsalternativ foran et Privacy Shield-panel.

Du har også rett til å sende inn en klage til en tilsynsmyndighet, men vi ber deg om å først kontakte oss eller BBB med bekymringer.

Pokémon kan være ansvarlig for videre overføring av enkeltpersoners personlige data fra EU og Sveits til tredjeparter som behandler personopplysninger på en måte som er uforenlig med Privacy Shield-prinsippene, med mindre Pokémon beviser at de ikke er ansvarlig for hendelsen som forårsaker skaden.

10. Hvordan kan du kontakte oss om din personlige informasjon og disse retningslinjene for personvern?

Hvis du har spørsmål eller kommentarer om vår datapraksis eller disse retningslinjene for personvern kan du kontakte oss eller vår saksbehandler for databeskyttelse på:

The Pokémon Company International
Attn.: Saksbehandler for databeskyttelse

10400 NE 4th Street
Suite 2800
Bellevue, WA 98004
USA

3rd Fl Bldg 10, Chiswick Park
566 Chiswick High Road
London, W4 5XS
United Kingdom

11. CARU”s COPPA Safe Harbor Program

Pokémon er rettighetshaver av CARU’s COPPA Safe Harbor Program. Hvis du mener at vi har ikke svart på din forespørsel relatert til personvern eller hvis din forespørsel ikke er behandlet til din tilfredsstillelse, kan du kontakte CARU online på http://asrcreviews.org/asrc-contact-us/, via post til CARU Attn.: COPPA Safe Harbor Program; 112 Madison Ave, New York, NY 10016 USA, eller via e-post til info@caru.bbb.org.

Merk at CARU ikke er tilknyttet Pokémon og ikke kan hjelpe deg med ikke-personvernrelaterte saker.

12. Hvordan vil du få vite om vi forandrer disse retningslinjene for personvern?

Vi kan endre disse retningslinjene for personvern når som helst ved å forandre dato for siste oppdatering. Hvis vi gjør materielle endringer på hvordan vi samler inn, bruker eller deler dine personopplysninger vil vi beskrive endringene og, hvis påkrevd ved lov, be deg om samtykke til slike endringer.

tilbake til toppen


Supplerende retningslinjer for personvern for barn

Sist oppdatert 16 april 2018

Ikrafttredelsesdato, 25. mai 2018

VÅRE UTVIDEDE PERSONVERNFORPLIKTELSER TIL BARN OG DERES FORELDRE

Pokémon har utviklet sine tjenester med en målsetning om å skape en hyggelig opplevelse for alle brukerne. Ut fra våre generelle retningslinjer for personvern erkjenner vi behovet for å tilby ekstra beskyttelse av personvernet når barn besøker tjenester der disse retningslinjene for personvern for barn er lagt ut. Retningslinjene for personvern for barn er utformet for å gi svar på spørsmål du måtte ha angående våre retningslinjer og prinsipper for personvern med hensyn til barn. Som brukt i disse retningslinjene viser «barn» til barn under 13 år, med unntak for de jurisdiksjoner der personvernlovgivningen spesifiserer en annen alder. I tillegg, når vi bruker begrepet “foreldre” nedenfor, er det ment å inkludere juridisk foresatte.

INNHOLDSFORTEGNELSE

  1. Hvilke typer opplysninger innhenter vi om barn?

  2. Hvordan bruker og deler vi de personopplysninger som vi innhenter fra barn?

  3. Hvordan gir vi beskjed og skaffer tillatelse fra foreldre for innhenting av personopplysninger fra barna deres?

  4. Hvordan kan foreldre få tilgang til, endre eller slette personopplysninger om barna sine?

  5. Hvordan vil vi gi foreldrene beskjed hvis vi endrer våre retningslinjer for personvern for barn?

  6. CARU”s COPPA Safe Harbor Program

1. Hvilke typer opplysninger innhenter vi om barn?

Våre gjester kan bruke bestemte Pokemon-tjenester, se innhold og more seg over mange funksjoner uten å registrere seg for en konto eller vår samling av personlig informasjon som er underlagt COPPA.

Hvis en bruker har indikert at de er et barn ved opprettelsen av en Pokémon-konto, vil vi innhente foreldrenes e-postadresse og få verifiserbart samtykke fra foreldrene før barnet kan dele flere personopplysninger. Se under for å lære hvordan vi ber om samtykke fra foreldre.

Når vi har fått samtykke fra foreldre kan et barn bruke våre tjenester omtrent som enhver annen bruker. Fra barn kan vi innhente samme type personopplysninger og bruke og dele opplysningene i samme hensikt som beskrevet i de generelle retningslinjene for personvern.

Vi mottar informasjon direkte fra våre gjester og fra tredjeparter slik som Play! Pokémon-turneringer. Vi innhenter personlig informasjon fra foreldre på vegne av sine barna for å opprette en konto for Pokémons tjenester.

Pokémon forutsetter ikke deltakelse i noen av dens tjenester for barn ved innhenting av mer personopplysninger enn det som er rimelig nødvendig på noen av tjenestene.

2. Hvordan bruker og deler vi de personopplysninger som vi innhenter fra barn?

Som nevnt ovenfor kan et barn bruke våre tjenester omtrent som enhver annen bruker etter at foreldrene har gitt sitt samtykke. Fra barn kan vi innhente samme type personopplysninger og bruke og dele opplysningene i samme hensikt som beskrevet i de generelle retningslinjene for personvern. Så snart foreldrene har gitt samtykke til å opprette en konto, kan barn for eksempel:

  • Koble en konto fra en av Pokémons tjenester til en konto fra en annen tjeneste som betjenes av Pokémon eller et selskap som er tilknyttet Pokémon

  • Delta i spill, fordelsprogrammer, konkurranser, lotteri, arrangementer eller kampanjer

  • Sende inn spørsmål eller korrespondere med oss via e-post eller vårt kundestøttesenter om tjenester eller sin deltakelse i organiserte arrangementer

  • Delta i avstemninger, undersøkelser eller spørreskjemaer

  • Bruke vår funksjon Send-epost-til-en venn, delta i «lukket chat» der et barn kan velge ord fra en liste klargjort av Pokémon for å sende meldinger til andre brukere på nettsiden, aktivere push-meldinger (du kan slå av og på push-meldinger ved å endre innstillingene inne i appen i den gjeldende tjenesten eller i innstillingene til din enhet).

Merk at noen tjenester kan gjøre det mulig for et barn å offentlig gi fra seg personopplysninger og/eller kommunisere med andre brukere.

Inntil vi får verifiserbart foreldresamtykke vil foreldres kontaktinformasjon innhentet fra barn kun bli brukt til å skaffe samtykke til vår praksis for informasjonsinnhenting fra deres foreldre.

Med foreldresamtykke kan vi også bruke ditt barns kontaktinformasjon til å sende barnet ditt e-poster og meldinger med markedsføringsinformasjon om nye produkter og funksjoner, spesialtilbud, konkurranser, lotteri og annen interessant informasjon som gjelder nye produkter, arrangementer og annen oppdatering om Pokémon. Du kan alltid velge bort å la barnet ditt motta disse salgsfremmende meldingene ved å gå til kontoens profilinnstillinger eller kontakte oss.

Dersom et barn vinner en premie fra et lotteri, en konkurranse eller en annen kampanje, varsler vi foreldrene på foreldrenes e-postadresse og ber om at foreldrene oppgir deres postadresse slik at vi kan levere premien. Med samtykke kan vi eventuelt oppgi vinnerens fornavn, by og land.

Pokémon deler barnas personlige opplysninger med de samme enhetene og for de samme formålene som er beskrevet i retningslinjene for personvern.

Hvis du velger å la barnet ditt delta i Play! Pokémonturneringens ratinger, resultattavle og ranking på vårt nettsted, www.pokemon.com, vil vi bruke ditt barns personlige opplysninger til å spore barnets turneringsresultater, spillerranking, rating, spillerstatus (for eksempel aktiv, avsluttet, vinner osv.). Som forelder kan du velge å legge ut brukernavnet til barnet ditt, hele navnet eller fornavnet og den første bokstaven i etternavnet i spillerrankinglistene. Vi kommer også til å dele din personlige informasjon med uavhengige tredjeparter slik at de kan kjøres offline Play! Pokémonarrangementer (slik som ligaledere og turneringsarrangører) som ditt barn kan delta i. Hvis du ikke ønsker at ditt barns personlige opplysninger skal deles med uavhengige tredjeparter som drifter Play! Pokémon-arrangementer, må du ikke la barnet ditt få være med på Play! Pokémon-turneringenes rating- og rankingdel på nettstedet vårt.

3. Hvordan gir vi beskjed og skaffer tillatelse fra foreldre til innhenting av personlig informasjon fra barna deres?

Når et barn forsøker å registrere seg på våre tjenester sender vi en e-post til foreldrene med beskjed om at barnet deres ønsker å bli registrert og ber dem opprette en konto for å samtykke i at barnet deres registrerer seg. Hvis forelderen ignorerer eller ikke vil godta å registrere barnet, sletter vi all kontaktinformasjon fra databasen vår innen 14 dager fra vi mottar varselet. Hvis foreldrene tillater registrering, vil barnet få tilgang til funksjonene som er beskrevet i e-postmeldingen og i disse retningslinjene for personvern.

For å bekrefte at det er foreldrene som gir samtykke, spør Pokémon (i USA sammen med Veratad, et ledende alders- og identitetsverifiseringsselskap) om summen av første og siste siffer i ditt personnummer, samt andre deler av informasjon for å bekrefte identiteten din, for eksempel navn, fødselsdato og fysisk adresse. Merk at Pokémon IKKE lagrer denne informasjonen i våre registre.

Foreldre kan trekke tilbake samtykket når som helst ved å kontakte vår kundeserviceavdeling og legge inn en forespørsel på nettstede http://support.pokemon.com eller sende e-post til privacyquestions@pokemon.com.

4. Hvordan kan foreldre få tilgang til, endre eller slette personopplysninger om barna sine?

Til enhver tid kan foreldre logge inn på sin Pokémon Trainer Club-konto for å få tilgang til «Rediger profil»-delen eller kontakte vår kundeserviceavdeling for å få tilgang til eller endre personopplysninger på sitt barns konto eller slette personopplysninger som vi har samlet inn fra deres barn ved å legge inn en forespørsel på nettsiden http://support.pokemon.com eller sende e-post til privacyquestions@pokemon.com.

Pass på å legge ved barnets brukernavn og foreldrenes e-postadresse i e-posten, slik at vi bedre kan bistå med forespørselen eller anmodningen din.

5. Hvordan vil vi gi foreldrene beskjed hvis vi endrer våre retningslinjer for personvern for barn?

Vi kan endre våre retningslinjer for personvern for barn til enhver tid og vil da endre dato for sist oppdatert. Vi vil informere foreldrene hvis det gjøres materielle endringer i måten vi planlegger å behandle barnets personopplysninger. Vi vil kun legge inn vesentlige endringer i våre retningslinjer for personvern for barn ved overholdelse av gjeldende lovgivning, herunder eventuelle krav om samtykke fra foreldre.

6. CARU”s COPPA Safe Harbor Program

Pokémon er rettighetshaver av CARU’s COPPA Safe Harbor Program. Hvis du mener at vi har ikke svart på din forespørsel relatert til personvern eller hvis din forespørsel ikke er behandlet til din tilfredsstillelse, kan du kontakte CARU på http://asrcreviews.org/asrc-contact-us/, via post til CARU Attn.: COPPA Safe Harbor Program; 112 Madison Ave, New York, NY 10016 USA, eller via e-post til info@caru.bbb.org.

Merk at CARU ikke er tilknyttet Pokémon og ikke kan hjelpe deg med ikke-personvernrelaterte saker.

Tilbake til toppen